Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ορειβατικός Συλλόγος Αριδαίας: Στην κορυφή Γκόλα Τσούκα (pics)

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας πραγματοποίησαν πεζοπορία σε μια καινούρια, εναλλακτική διαδρομή για την ψηλότερη κορυφή του όρους Πάικο. Ξεκινώντας από τη θέση Βαλεόρβο κοντά στα Μεγάλα Λιβάδια και διασχίζοντας το πανέμορφο δάσος του Πάικο τα μέλη μας βρέθηκαν σε 2,5 ώρες στα 1650 μ. στην κορυφή Γκόλα Τσούκα και με σύμμαχο τον καλό καιρό απόλαυσαν την θέα προς τον κάμπο τον Γιαννιτσών και σχεδόν ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία.(φωτο)
 
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ο ΕΟΣ Αριδαίας ετοιμάζεται για μια ημερήσια εξόρμηση στο γειτονικό Νομό Κοζάνης, στο όρος Άσκιο (Σινιάτσικο).
Με αφετηρία το ορεινό χωριό Βλάστη, θα πραγματοποιηθεί ανάβαση στην κορυφή στα 2111 μέτρα.
Διάρκεια διαδρομής: Περίπου 6 ώρες
Υψομετρική διαφορά: Περίπου 1000 μέτρα
Δυσκολία: Μέτρια
Πληροφορίες για τη διαδρομή: http://siniatsiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3.html
 
Επικοινωνία:
Ε-mail: eosaridaias @ hotmail.com
Τηλέφωνο: Ισίδωρος Ιωαννίδης 6976979137 - Αλέξανδρος Μυλωνάς 6945425524
 



 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *